dijous, 27 de març del 2014

Instruccions per als nous escrits al blog portfoli


Avui hem explicat a classe la manera d'abordar els pròxims cinc escrits al blog: a tall de diari personal sense citar els dies. 
  1. L'escrit mínim contindrà almenys 250 paraules i una imatge 
  2. Caldrà esbossar el tema o els dos temes principals sobre els quals han girat les explicacions i les activitats durant dues setmanes
  3. S'haurà d'esmentar els diferents tipus d'exercicis realitzats
  4. Caldrà comentar les dificultats personals trobades en la realització d'alguns exercicis, en la teoria o en les explicacions de classe, i es poden mencionar els progressos que feu, si n'hi ha
  5. Es poden abordar també dubtes sobre la matèria, localitzar mancances personals, coses que us falten per a saber resoldre millor els exercicis de sintaxi, etc.
Aquests apartats són orientatius per tal d'ajudar-vos a reflexionar sobre el que fem a classe i el vostre progrés. Evidentment podeu comentar altres aspectes, relacionar-ho amb altres ensenyances, etc.

L'estructura de l'escrit, l'ortografia, el lèxic i l'ús variat dels connectors que feu en l'entrada quinzenal seran molt tinguts en compte. A partir d'ara es valoraran molt aquests apartats. Recordeu que només escriureu cinc entrades cada dues setmanes aproximadament. Teniu més temps per a elaborar-les i menys per a publicar-les: de dijous a diumenge a la nit. Preparats?