dijous, 19 de setembre del 2013

Benvinguda al nou curs, introducció i primeres activitats

Durant els primers dies de classe estem veient els objectius mínims, els tipus d'activitats, les lectures i el sistema d'avaluació que es planteja per a Valencià de 1r de Batxillerat. Hi ha previst un control de coneixements previs per a informar tan sols els vostres professors sobre el nivell cultural i lingüístic de cada estudiant. D'altra banda es dedicarà una sessió a negociar el decàleg de normes de funcionament que engloben conducta i maneres de treballar satisfactòriament per a traure profit de les classes i disminuir al màxim els efectes de la massificació de les nostres aules, especialment les del 21A i B.

La setmana vinent entrarem en matèria començant pels comentaris en grup de poesia, una vegada us haja quedat clara la manera de publicar al blog d'aula els vostres diaris setmanals. A partir de dijous que ve, dia 26 de setembre, podreu començar a participar al blog que us haja presentat i al qual us haja registrat el professor. Mentrestant, podeu revisar aquesta presentació. 

- - - - -
NOTA: La majoria coneixeu què són els hiperenllaços (hiperlinks) que es fan al llarg de l'escriptura d'un apunt de blog: les paraules que destaquen en colors indiquen l'enllaç a un altre lloc web o un document al qual es fa referència en el mateix mot destacat. En clicar sobre el mot se us envia a una nova pestanya o pàgina on s'amplia la informació presentada. Per exemple, observeu l'enllaç que fem ací i cliqueu per veure els documents allotjats en DRIVE que podreu veure i descarregar per a començar les classes: Material de classe que heu de descarregar-vos i imprimir per a la setmana pròxima.

1 comentari:

Pilar Ortega ha dit...

Hola Antoni,

volia donar-te les grècies per aquest tutorial en valencià, ha estat molt útil per poder entendre millor l'ús del google drive i les seues possibilitats per utilitzar en batxillerat.