diumenge, 22 de gener del 2012

Activitats de lectura de la 2a avaluació


TIRANT LO BLANC


L’activitat consisteix en:
1. Lectura individualitzada
2. El resum i la síntesi
3. Treball d’investigació i cerca sobre tres temes
4. L’esquema i el mapa conceptual
5. Exposició oral


1 i 2.- Lectura individualitzada. El resum i la síntesi
Aquesta novel·la es compon de vint capítols els títols temàtics dels quals ens suggereixen la idea del que s’esdevindrà si continuem llegint. Per tal de garantir la lectura individual i la comprensió cal fer un resum o síntesi (unes tres línies) de cada capítol. En acabant cal fer una entrada en el bloc de classe d’un dels vint capítols, d’aquell que t'haja cridat més l’atenció.
3.- Treball d’investigació i cerca sobre tres temes
Dividirem la classe en 6 grups de cinc alumnes cadascú. Que treballaran sobre els tres temes següents:
L’Imperi grec al s. XV
El paper de la religió durant l’Edat Mitjana
L’amor cortès
4.- L’esquema i el mapa conceptual
Cada grup de treball elaborarà un esquema i un mapa conceptual que podreu fer servir durant l’exposició oral. Per elaborar el mapa conceptual es pot fer servir qualsevol eina de les TIC, (pòster digital, línia del temps, altres..)

5.- Exposició oral


Cal adequar els elements comunicatius verbals i els no verbals. Val la pena fer un assaig general abans de l’exposició. Cal tenir en compte cada part: Introducció, presentació, desenvolupament i tancament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Capitol 19.
Tirant va reconquerir to l´imperi, i va tornar a Constantinoble, abans d´arribar li va vindre un mal i estava morint-se. Volia arribar a Constantinoble abans de morir. Tirant va morir i tot l´imperi li va penar. La princesa es va vestir de novia i va començar a besar el cos de Tirant. La princesa estava molt mal. L´emperador va morir al veure aixi a la seua filla, que va morir junt a Tiran i al seu pare.

David Cano Oliva 21T